What lies behind us and what lies before us, are tiny matters compared to what lies within us.

Ralph Waldo Emerson

Bezinningsreis Marokko

De stilte en de oneindigheid van de woestijn bieden je bij uitstek de gelegenheid om jezelf te ontmoeten, om een diepere verbinding met jezelf te krijgen. Vooral met die delen die normaal gesproken worden overstemd.

8 – 16 oktober 2021 – in verband met Corona beperkingen uitgesteld tot het voorjaar, je kunt je interesse (onder voorbehoud) al kenbaar maken

Samen met Marijke Soeteman organiseer ik deze bezinningsreis over stilte, kracht, vrijheid en bewustzijn. Om tot jezelf te komen, om leiding te leren geven aan jezelf en je doelen te realiseren. En natuurlijk om te genieten, nieuwe ervaringen op te doen en plezier te maken.

Wow!

Het liefst zou ik het daarbij laten omdat ik soms bang ben dat woorden afbreuk doen. En toch beschrijft het geenszins wat de sessies met Carmen voor me gedaan hebben. Ze hebben me een onbeschrijflijk inzicht gegeven en iets waardoor ik me verder kan ontwikkelen. Wat ik bewonder in Carmen is dat zij aanvoelt welke werkwijzen te gebruiken. Ze stelt de juiste vragen, verduidelijkt mijn antwoorden en verbindt deze met elkaar.  Ze is analytisch sterk en op een prettige manier in verbinding. Veel veel dank Carmen!

Tirza

Carmen doorziet heel scherp wat er aan de hand is, ze houdt dat als een spiegel voor en laat het ook heel concreet voelen in oefeningen. Ik heb geleerd in moeilijke momenten dichter bij mezelf en meer in mijn kracht te blijven!

Susan

Gratis intake?

retraite, teamontwikkeling, healing, coaching, sjamanisme, coach Bussum

Inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

"Today is a good day starting to feel better!"